Седем слънчеви усмивки
под дъгата ми дари!
Седем зими да ме стоплят
във студените ми дни!
Седем нежни думи
под луната ми дари!
Седем звездни нощи
да сме двама, аз и ти!
Седем погледа горещи
под небето ми дари!
Седем века дълги
любовта ни да лети!
© Хари Спасов Все права защищены