Dec 14, 2020, 8:21 AM

Седем 

  Poetry » Love
412 1 5

Седем слънчеви усмивки

под дъгата ми дари!

Седем зими да ме стоплят

във студените ми дни!

 

Седем нежни думи

под луната ми дари!

Седем звездни нощи

да сме двама, аз и ти!

 

Седем погледа горещи

под небето ми дари!

Седем века дълги

любовта ни да лети!

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??