Седем капки коантро
върху бялата ти риза
означават, но какво?
Не ревнувам, а защо
ме съмнение изгриза?
Седем капки коантро.
Тъжно старото кресло,
вятър влиза и излиза,
в чашата седи мерло.
Тихо утрото само
от клепачите ми слиза,
седем капки коантро.
Означават, знам, едно,
меч сърцето ми прониза,
кръст ще стигне едного!
И във старото кресло
ще бродирам бяла риза
върху капки коантро,
кръст ще стигне едного!
© Лулу Все права защищены
вятър влиза и излиза,
в чашата седи мерло.