... и Господ направи жената
от моето седмо ребро.
С това си платих и цената
да търся от нея добро.
Затуй и без нея не мога.
До мене я искам до гроб.
Орисан съм вече от Бога
да бъда аз нейният роб.
До мен ще е винаги плътно
при всякое зло и добро.
А аз ще я следвам попътно,
като седмо мое ребро.
© Никола Апостолов Все права защищены
Поздрави от мен и хубав ден!