22.02.2014 г., 20:25 ч.

Седмото ребро 

  Поезия » Друга
402 0 2

... и Господ направи жената

от моето седмо ребро.

С това си платих и цената

да търся от нея добро.

 

Затуй и без нея не мога.

До мене я  искам до гроб.

Орисан съм вече от Бога

да бъда аз нейният роб.

 

До мен ще е винаги плътно

при всякое зло и добро.

А аз ще я следвам попътно,

като седмо мое ребро.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря за аплодисментите, Силвия!Радвам се че хареса!
    Поздрави от мен и хубав ден!
  • "А аз ще я следвам попътно,
    като седмо мое ребро."
    Аплодисменти!
Предложения
: ??:??