Сега
Повлиян от музиката,
повлиян от блясъка наоколо,
повлиян от
русите отблясъци
на красота и удоволствие,
не гледам толкова далече,
не мисля толкова напред.
Убягваш ми
и всяка вечер
създавам те и
виждам те пред мен.
+ + +
© Огрян Орешников Все права защищены