27 нояб. 2011 г., 12:47

Семейството 

  Поэзия » Другая
1058 0 0

приятелството идва с уважението,

любовта чрез доверието,

а семейството с отговорността.

 

 

Когато поискам, затварям очи

и малко назад се завръщам,

виждам усмихнати, топли очи

на мойто семейство вкъщи.

 

Отново е зима, снегът си вали,

но огън в камината свети,

семейно празнуваме, смях и игри

с изстреляни цветни конфети.

 

Баба вкусни гозби пак поднася,

мама елхата краси,

вуйна масата подрежда,

вуйчо скарата реди.

 

Дядо виното наточва,

тате носи ни дърва,

братовчедките ми двете

украсяват тортата.

 

А пък аз със моя брат

подаръци под елхата редим,

че всички в дома ни

с любов да дарим.

 

Семейството е дар от бога,

с тях се чувстваш най-богат.

Семейството ти дава смисъл

да живееш в този свят.

© Звезделина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??