15 февр. 2008 г., 11:17

Сенки 

  Поэзия » Другая
606 0 16

Красиво подбираме думите, стенещи.

В ризи обличаме ласки, проглеждащи.

На някого някъде май сме се вричали.

И любовта от сълзи на порои прощаващи.

Протегнали длани в едно със съмнения,

търсим очакващи своите вълнения.

Назаем одежди греховни  раздаващи.

В тъмното себе си премълчано проклинащи.

Мъдри и искащи пак да сме спомен

от други по много сияйно разказващи.

И тъй, претръпнали своята обич,

на всички по много до гроба пак вярващи.

 

Т.Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??