24 июн. 2009 г., 12:58

сенрю 

  Поэзия » Восточные формы
507 0 7

 

 

Отпих от бутилираното време,

а то ми приседна в сърдечния часовник

на сладки приказки с Бай Паса.

 

 

 

Юнско утро

по-нисък съм от тревата

окосен от зеленото в очите ти.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??