Онази нощ, когато целуна мен за първи път
и онзи кръг, в който бяхме много,
а всъщност само двамата.
Онези очи, които нежно ме разглеждаха
и влюбено преследваха.
Онзи аромат разстилащ се по кожата
... и твоите устни ухаещи на обич.
Думите ти - словесна игра с приказна закачка.
Сензация - бях влюбена, до болка влюбена!
Острият полъх на вятъра...
криволичещ нежно по гърба ми
... телата ни в синхрон с Вселената.
"Че красива била любовта!" - мислех си аз.
... и гушех се в есенен листопад.
По очите блестяха сълзи от невинна детска радост,
че залюбила малката жена... мъжа на своята душа.
Стрелки разминаваха се в часовниковия механизъм
и времето бързаше в своя динамизъм.
А тъй мразехме двамата обикновения градски живот
и тълпата живееща на автопилот.
Мечтите ни криеха се в тихите стъпки един към друг
и по сърцата ни кръпки личаха,
ала знаехме двама, че с нови постъпки
ще дочакаме речния прилив от любовта,
песен, заключена в наш′те сърца!
© Мария Гюзелева Все права защищены