1 сент. 2012 г., 23:53

Септември 

  Поэзия » Другая
804 0 0

С Е П Т Е М В Р И


По улиците се пилеят
слънчеви лъчи.

Из дворовете вън се смеят
детските очи.

Навсякъде около нас се носи
радост, веселба.
Септември е дошъл на гости -
той пак е у дома.

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??