1.09.2012 г., 23:53 ч.

Септември 

  Поезия » Друга
803 0 0

С Е П Т Е М В Р И


По улиците се пилеят
слънчеви лъчи.

Из дворовете вън се смеят
детските очи.

Навсякъде около нас се носи
радост, веселба.
Септември е дошъл на гости -
той пак е у дома.

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??