4 янв. 2024 г., 20:48

Сетете се за кого говоря! 

  Поэзия » Юмористическая
239 0 0

Един едър български шопар
на вилаета дунавски е цар!
Без резерви някои му вярват,
но и турците ще се опарват!

А той за властта драпа,
здраво почна да лапа,
раята в паника изпада,
цяла държава пропада!

Хайде на нас да ни е честита
тази могъща власт нескрита!
Ще се насити ли нявга свинята,

или до гроб ще смуче парата!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??