4 окт. 2008 г., 08:43

Сетивата на любовта 

  Поэзия » Любовная
623 0 1
 

Защо отново ми поиска телефона?

Защо? Нима изтрил си го преди?

Нима не стига, че от грамофона

онази неизпята песен все звучи.

 

Наизуст забравям нейните акорди

и пиша в дневника си всяка дума.

Как вечността победи без бой и

ми даде маркер празен като гума.

 

Но наместо да забравя любовта ти,

превърнах я във въздух и вода.

Така забравих теб, но любя вятър

и мене люби ме понякога дъжда.

 

Не искай да ми позвъниш, гласа

който ще ти отговори не е моя.

Използвай онези други сетива,

които не ще излъжа, че съм твоя.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??