15 июн. 2007 г., 21:30

Северен вятър 

  Поэзия
572 0 4
 

Северен вятър

           

Като река потече бурното море,

подгонено от северния вятър.

Сълзи проля над него сивото небе,

а аз съм зрител ням във тоз театър.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??