Jun 15, 2007, 9:30 PM

Северен вятър 

  Poetry
573 0 4
 

Северен вятър

           

Като река потече бурното море,

подгонено от северния вятър.

Сълзи проля над него сивото небе,

а аз съм зрител ням във тоз театър.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??