15.06.2007 г., 21:30 ч.

Северен вятър 

  Поезия
570 0 4
 

Северен вятър

           

Като река потече бурното море,

подгонено от северния вятър.

Сълзи проля над него сивото небе,

а аз съм зрител ням във тоз театър.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??