7 дек. 2013 г., 19:33

Сезон 

  Поэзия » Любовная
436 0 0

 

Отива си пролет. Денят е смутен.

И босо момиче тъгува във мен.

Тук всички картини на този велик

майстор-художник напомнят за вик.


Сребърна нишка днес  пише писма.

По тъжна пътека аз крача сама .

И няма почивка. Към зимния ден

въздишка внезапна пътува със мен.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??