Нямахме пролет -
ти там, аз другаде
била съм.
Нямахме лято
ти с нея, аз до друг...
така си е.
В началото на есента
съдбата ни събра
и замечтах за зимата ни обща...
........................................................
оказа се, че просто среща е била.
© Мариана Вълкова Все права защищены