Sep 11, 2009, 10:20 AM

Сезони 

  Poetry » White poetry
518 0 1

Нямахме пролет -

ти там, аз другаде

била съм.

 

Нямахме лято

ти с нея, аз до друг...

така си е.

 

В началото на есента

съдбата ни събра

и замечтах за зимата ни обща...

........................................................

оказа се, че просто среща е била.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??