30 нояб. 2014 г., 21:10

Сфинкс 

  Поэзия » Философская
469 0 0

Какво е сфинксът без усмивката си ?...

Студена и неуловима е скалата

зад скованите очи.

Лицето е душа,

душата - безмълвна маска...

Какво е сфинксът без душа ?

Усмивка само с устни, без очи,

маска без лице...

© Николай Бодуров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??