Nov 30, 2014, 9:10 PM

Сфинкс 

  Poetry » Phylosophy
468 0 0

Какво е сфинксът без усмивката си ?...

Студена и неуловима е скалата

зад скованите очи.

Лицето е душа,

душата - безмълвна маска...

Какво е сфинксът без душа ?

Усмивка само с устни, без очи,

маска без лице...

© Николай Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??