Изгубих се
в безкрайната
твоя извивка.
Минавам
през
свръхсетивната ти
тъкан
намирам те отново
в това божествено
пространство - където
въздухът е сладък
пълен с огнецветия
тъмно виолетови
златисти.
Потъвам
в теб любима
и раждам се отново.
© Росен Иванов Все права защищены