10.06.2014 г., 19:10 ч.

Шана 

  Поезия » Любовна
564 0 4

                                                Изгубих се

                                           в безкрайната

                                           твоя извивка.

                                           Минавам

                                           през

                                           свръхсетивната ти

                                           тъкан

                                           намирам те отново

                                           в това божествено

                                           пространство - където

                                           въздухът е сладък

                                           пълен с огнецветия

                                           тъмно виолетови

                                           златисти.

                                           Потъвам

                                           в теб любима

                                           и раждам се отново.                                                

 



© Росен Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бладаря на СВЕТЛА,САНВАЛИ и МИСАНА за хубавите думи.Поздрави-РОСЕН.
  • Потъване и раждане...

    Хубава любовна лирика.

    Поздрав, Росен!
  • Един сюрреалистичен пейзаж /в най-добрия смисъл/ на любовното търсене, изпълнен с удовлетворение от потъването в сърцевината на любовта.

    Изящно слово, не прекрачващо мярата за естетика, но и непренебрегващо оригиналността на изказа.

    Поздравление за написаното, Росен! : Мисана
  • Сладко изгубване ...
Предложения
: ??:??