4 июл. 2018 г., 12:18

Шангри Ла 

  Поэзия » Другая
525 0 5

Кой запя песента за

божествената страна!

Кой потъна в нирвана

омайна – Слънцето

изгря над Шангри Ла!...

Последвай ме, нека

те отведа в Шангри Ла –

рая на Земята! Съзнанието

свое пробуди, с третото

око погледни – с душата

на Вселената се слей!

Няма тяло – има будно

съзнание! Чиста мисъл –

нищо повече! Пустота!

Сега те оставям... Рей

се над света – бъди

едно със Вселената!

Ела!... Ела, последвай ме!

Нека те отведа – Слънцето

изгря над Шангри Ла!

© Нако Наков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??