Шашави неща в живота, колкото си щеш...
Но нали живеем да сме хора днес.
Но нали с надежда утрото Боготворим!
И нали с любов децата си творим.
А защо тогава станали сме зли?
И живота си човешки крием зад лъжи.
Нима е толкоз сложно да покажем
любовта която в себеси държим.
Обичам ви хора...добри, лоши, мечтатели,
зли, егоисти, фантазьори и реалисти.
Знам че светът ни е пъстър и
изпълнен със цвят.
Така че, нека му се усмихнем пак...
Ще ме попитате как!? Ми ето така,
както преди да се превърнем
в егойсти.
Ето така 😀😚😀😚🌹!
© Ангел Все права защищены