Бойко, отново ти се прояви!
Отново ти не ме разочарова!
Пред дамска аудитория се яви
и направи ти изцепка нова!
Жена да ти е кандидатът* щяла,
просто защото бил си сред жени!
Цяла България на теб се е смяла!
Кажи нещо умно или млъкни!
*Има се предвид кандидатът за президент.
© Георги Все права защищены