21.01.2015 г., 8:13 ч.  

Шедьовър на Бойко 

  Поезия » Хумористична
354 0 0

Бойко, отново ти се прояви!

Отново ти не ме разочарова!

Пред дамска аудитория се яви

и направи ти изцепка нова!

Жена да ти е кандидатът* щяла,

просто защото бил си сред жени!

Цяла България на теб се е смяла!

Кажи нещо умно или млъкни!

 

*Има се предвид кандидатът за президент.

 

 

 

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??