14 окт. 2008 г., 23:32

Шега 

  Поэзия » Любовная
448 0 0
Шега

Всичко беше шега,
дори когато мислехме, че сме сериозни.
Беше малък карнавал
с приказки и чудеса,
беше хубава шега.
И поисках да се върна
и сега, когато трябва да се разделим,
знаех, че ще ме боли
и побързах да отида
там, където бяха
истинските приказки,
приказките все така,
ти не чу ли за това?
Или някъде разказваше на някое момиче
и по навик на шега.

© Мими Мирославова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??