Oct 14, 2008, 11:32 PM

Шега 

  Poetry » Love
447 0 0
Шега

Всичко беше шега,
дори когато мислехме, че сме сериозни.
Беше малък карнавал
с приказки и чудеса,
беше хубава шега.
И поисках да се върна
и сега, когато трябва да се разделим,
знаех, че ще ме боли
и побързах да отида
там, където бяха
истинските приказки,
приказките все така,
ти не чу ли за това?
Или някъде разказваше на някое момиче
и по навик на шега.

© Мими Мирославова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??