21 окт. 2004 г., 18:09

Шегуваш се 

  Поэзия
820 0 0

 

Шегуваш се,

о,Господи,

шегуваш се.

И аз се смях

и ти се смя,

и двамата,

и двамата лудуваме

е,хайде давай

аз ли преиграх?

Или пък ти,

ще избодеш очите ми,

с очевадните неща

а аз, пак нищо не разбрала

...май ще ми трябват, очила.

© Маргаритка Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??