21.10.2004 г., 18:09 ч.

Шегуваш се 

  Поезия
815 0 0

 

Шегуваш се,

о,Господи,

шегуваш се.

И аз се смях

и ти се смя,

и двамата,

и двамата лудуваме

е,хайде давай

аз ли преиграх?

Или пък ти,

ще избодеш очите ми,

с очевадните неща

а аз, пак нищо не разбрала

...май ще ми трябват, очила.

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??