Как да се оправи всичко?
Просто да започнем отначало?
Ти така и не ми даде
втори шанс.
Но проблемът е,
че стъпките на времето
са изтрили пътя наобратно
и остава само знанието
за вълшебството,
което имахме.
Но изгубихме
заклинанието и
забравихме
да мечтаем.
За какво мечтаеш ти?
Така и не ми каза.
А аз ти казах прекалено много.
Съвършеният баланс
на път към катастрофа.
Моля те, преди
да ме намразиш
окончателно
спомни си.
Ти
ме обичаше.
А аз ще се опитвам
да мълча,
докато ме погледнеш
с надеждата за любов,
в която ме приюти
преди първата ни среща,
и кажеш вълшебните думи.
Обичам те.
Дори да ме забравиш,
дори да ме загубиш някъде
в тайната за нашето начало.
© Йоана Все права защищены