24 сент. 2009 г., 13:28

Шепот 

  Поэзия
468 0 4

 

    Миниатюри

 

Шушне есенна перука

в нюанс изтънчен беж,

довява вятър рехав дъжд

и скръбни ноти -

вокал на плътен алт

затихва в стон -

само залезът звъни

тихо и 

оранжево...

 

     * * * 

 

Разголена душа открехва 

спомен

с усмивка,

скътана в ъглите,

стъпва на времето

с намигване към нищото -

ей така -

с ритуален скепсис...

 

виновно ли е виното,

че някои се напиват...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??