3 июн. 2014 г., 21:11

Шепот 

  Поэзия » Любовная
615 0 1
Шепот съм. В душата ти. Броя
мислите, които ни разделят.
Тъмно е. И страшно във нощта,
за да се намеря – трябва смелост.
Истина съм. В твоите очи.
Даже на мъртвец да се преструвам,
гробът не успя да заличи
казаното някъде зад думите.
Някъде в безкрайното горим,
някъде обичаме без спиране,
някъде вселената мълчи
в полет над реките и пустините.

 

Шепот съм. В душата ти. Ела,
нека те загърна със крилете си!
Нищо, че не мога да летя –
мога да ти дам поне сърцето си.

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??