7 июн. 2012 г., 09:59

Шепота на ангел 

  Поэзия » Любовная
640 0 1

Очите ти са ангелски шепот

и шепнат сякаш тишина,

която чувам само аз, но ето

че ти разбираш за това...


И се случва нещо за секунда -

помежду ни лъч от рая...

да се задържи така е трудно,

споделена любов е, зная!


Но идва ден, единият остава

без лъча, така необходим,

и станал дявол, той не се предава

на прага райски да стои...   

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??