11 янв. 2013 г., 12:53  

Няма малка любов 

  Поэзия » Любовная
668 2 12

Другаде

валяха дъждове.

Другаде Дъгата е изгряла.

В моето обрулено небе

малко облаче над мен е спряло.

 

Може само ситно да роси

или тънка сянка да ми прати.

Стига ми –

денят ми е красив,

нощите ми с обич са богати.

 

 

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??