Jan 11, 2013, 12:53 PM  

Няма малка любов 

  Poetry » Love
672 2 12

Другаде

валяха дъждове.

Другаде Дъгата е изгряла.

В моето обрулено небе

малко облаче над мен е спряло.

 

Може само ситно да роси

или тънка сянка да ми прати.

Стига ми –

денят ми е красив,

нощите ми с обич са богати.

 

 

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??