Другаде
валяха дъждове.
Другаде Дъгата е изгряла.
В моето обрулено небе
малко облаче над мен е спряло.
Може само ситно да роси
или тънка сянка да ми прати.
Стига ми –
денят ми е красив,
нощите ми с обич са богати.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Приятна вечер!