17 дек. 2022 г., 18:05  

Шок:Мъж кърми бебе! 

  Поэзия » Другая
426 0 0

Боже, тъмен, неморален е светът!

Към бездната води неговият път!

Пази ни от такива хора грешни,

тъжни сме във времената днешни,

пази достойнството на тези деца,

има мъка в нашите души, сърца!

Нали малките, Боже, благослови Ти,

безразличието ни към гаврата прости!

 

 

 

https://prolifecoachpa.com/bg/in-the-news/340-evan-hempel-transgender-man-gives-birth-breastfeeds-baby.html

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??