11 июл. 2020 г., 00:22  

Сеирът на България 

  Поэзия » Гражданская
450 0 0

Спи България слаба, обезчестена,

само надеждата духа ни крепи.

Цялата държава е опропастена,

а народът знае само да търпи.

Уви, ще бъде грабен цял живот,

щастието от него ще е далече,

не вижда по-далеч от своя имот,

сам на слепота се той обрече!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??