4 апр. 2016 г., 20:38  

Щастие 

  Поэзия » Другая
1036 3 7

В петте минути вечност на Екзюпери

така и не можах да поседя с приятел,

и толкова мъгли не споделих......

Дъгите ли? Та те са за предатели!!

 

Те - Бурите, със грозното им сиво -

да получиш от нюансите му нежност,

да те обичат простичко и мълчаливо

това е истински да имаш нещо ......

 

Под дъга да те обича всеки може,

с цветове измамно хубави, но кратки..

ти стой и чакай следващата... може би,

аз тръгвам в облаците да намеря щастие!!

© Радост Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??