Няма да кажа на никой за нас,
щастието обичало тишината.
В моите мисли си всеки миг, всеки час.
Ще си те скрия дълбоко в душата.
Няма да казвам тъй гръмки слова,
няма отчаяно в теб да се вричам,
тиха ще бъда, до теб ще вървя,
а ти ще усещаш, че съм твойто момиче.
Ще си те скрия дълбоко в душата.
В моите мисли си всеки миг, всеки час.
Щастието обичало тишината –
просто обичай, не казвай на глас.
© Яна Все права защищены