Jan 31, 2017, 5:57 PM

Щастие 

  Poetry » Other
798 3 5

Няма да кажа на никой за нас,

щастието обичало тишината.

В моите мисли си всеки миг, всеки час.

Ще си те скрия дълбоко в душата.

Няма да казвам тъй гръмки слова,

няма отчаяно в теб да се вричам,

тиха ще бъда, до теб ще вървя,

а ти ще усещаш, че съм твойто момиче.

Ще си те скрия дълбоко в душата.

В моите мисли си всеки миг, всеки час.

Щастието обичало тишината –

просто обичай, не казвай на глас.

© Яна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??