Караш ме да пиша,
без да мога,
нямам думи,
просто тялото ще оставя да говори.
Знай, че се опитвам,
но за мен е нещо ново.
Трудно ми е виж,
не знам къде отивам,
пътищата бъркам,
давя се от болка.
Отразява се за кратко,
но оставя да живее в мен.
На сила не искам,
но влюбих се във тебе вечно.
Не мога да те имам,
но вечно ще те помня,
в спомените трайни,
щастие ще намериш.
© Dave Все права защищены