16.03.2018 г., 0:54 ч.

Щастие ще намериш 

  Поезия » Любовна, Друга
450 0 0

Караш ме да пиша,

без да мога,

нямам думи,

просто тялото ще оставя да говори.

Знай, че се опитвам,

но за мен е нещо ново.

Трудно ми е виж,

не знам къде отивам,

пътищата бъркам,

давя се от болка.

Отразява се за кратко,

но оставя да живее в мен.

На сила не искам,

но влюбих се във тебе вечно.

Не мога да те имам,

но вечно ще те помня,

в спомените трайни,

щастие ще намериш.

© Dave Всички права запазени

От скоро почнах да пиша и реших да кача едно от моето произведение.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??