Mar 16, 2018, 12:54 AM

Щастие ще намериш 

  Poetry » Love, Other
454 0 0

Караш ме да пиша,

без да мога,

нямам думи,

просто тялото ще оставя да говори.

Знай, че се опитвам,

но за мен е нещо ново.

Трудно ми е виж,

не знам къде отивам,

пътищата бъркам,

давя се от болка.

Отразява се за кратко,

но оставя да живее в мен.

На сила не искам,

но влюбих се във тебе вечно.

Не мога да те имам,

но вечно ще те помня,

в спомените трайни,

щастие ще намериш.

© Dave All rights reserved.

От скоро почнах да пиша и реших да кача едно от моето произведение.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??