Покажи ми посоката, а аз
ще ти посоча прохода.
Неземен рай - царяща хармония.
Щастието е на трона.
Царството любовно е
за теб съдбовно.
Пожелай си едно и ме
наричай Богиньо.
За теб съм съкровище,
скрито в писалище,
търсещо щастие.
О, Щастие, за теб съм родено,
за мен си благословено,
в мислите ми сътворено.
В мен си и аз съм в теб.
© София Русева Все права защищены