17.06.2009 г., 22:21 ч.

Щастие сътворено 

  Поезия » Любовна
681 0 1

Покажи ми посоката, а аз

ще ти посоча прохода.

Неземен рай - царяща хармония.

Щастието е на трона.

Царството любовно е

за теб съдбовно.

Пожелай си едно и ме

наричай Богиньо.

За теб съм съкровище,

скрито в писалище,

търсещо щастие.

О, Щастие, за теб съм родено,

за мен си благословено,

в мислите ми сътворено.

В мен си и аз съм в теб.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??