2 дек. 2021 г., 09:12  

Щастлив съм 

  Поэзия
292 0 1

 

Щастлив съм - мога слънцето да видя,
да усещам още мириса на пролетта,
да живея под небесната светиня,
заслепила ме със съвършена красота.

 

Щастлив съм - в себе си не тая омраза,
вечер сънувам далечните звезди,
мога с чиста съвест да разкажа
за живота и отминалите дни.

 

Щастлив съм - че сърцето знае да обича,
че душата чувства болката на друг,
че съм човек който умее да изрича-
признателноста на всеки един труд.

 

Щастлив съм -  че усмивката ми е искрена
че думите не са родени в лъжа, 
че съм свеж и топъл като изгрева - 
сияещ с могъщество във вечността.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво на теб. Това да се чува. 🙂
Предложения
: ??:??